Arbejdet som Psykolog i København

En psykolog er en person som via samtaler med ”patienter”/kunder, laver undersøgelser, test, behandlinger, træning, rådgivning og undervisning. En psykolog i København, laver præcis det samme. Det er dog ikke altid tilfældet at en psykolog snakker med en person en til en, men det kan også forekomme at det sker på en større gruppe, f.eks. på en arbejdsplads. Som en psykolog i København, kan du specialisere dig på mange forskellige måder, men i har dog alle en ting til fælles. I arbejder alle med menneskers psyke. Det vigtigste som psykolog i København er dog at du har tålmodighed, for det sjældent at dine klienter er færdige efter blot en omgang. Det kan nogle gange tage flere år, før at klienten er helt færdigbehandlet.

Arbejdspladsen hos en psykolog i København

Arbejdspladsen for en psykolog i København, foregår oftest på en klinik, men som tidligere nævnt, kan det også være muligt at gøre med større grupper på f.eks. en arbejdsplads.
Det er også muligt for nogle psykologer i København at have deres ”klinik” derhjemme, og derved sparer lidt husleje for dem selv, så de ikke skal ud og betale mere for en separat klinik. Selve indretningen på arbejdspladsen som en psykolog i København, er fuldstændig op til dig selv. Du bestemmer selv hvordan det skal indrettes, men du skal dog være opmærksom på, at dine klienter gerne vil føle sig trygge i dine omgivelser.

Fremtiden som psykologi i København

Fremtiden som psykolog i København er meget forskellig fra person til person. Det afhænger meget af hvad du gerne vil med din uddannelse. Hvis du virkelig brænder for faget, så kan du vælge at specialisere dig på et bestemt område, og derfor nå en anden kundekreds. Du kan som en psykolog i København også få mulighed for at gå på kurser, som Dansk Psykolog Forbund hvert år afholder.
Psykolog København