De aller bedste tandlæger i København

Vil det ikke være dejligt, hvis du kunne spare penge på tandlæge besøgene. De kan hurtigt blive dyre, og det gælder især, hvis du skal have lavet større opgaver. Du har måske lagt mærke til at huller og lignende koster meget mere end et eftersyn. Det er der faktisk en god grund til. Sygesikringen betaler nemlig en del af regningen til eftersyn, og der lægges samtidigt et loft over, hvor meget det må koste. Det skyldes, at det offentlige har en interesse i, at det forebyggende arbejde, forhindrer huller og dårlige tænder. Derfor tager alle tandlæger nogenlunde det samme for eftersyn, og prislejet ligger så alle kan betale det. Sygesikringen betaler dog ikke for huller, friske gummer, rodfyldninger og lignende.

Det har længe været kendt, at man kan tage til Sverige og spare på tandlæge regningen, men nu er Østeuropa også kommet til. Fly billetterne er efterhånden så billige, at man kombinere en lille ferie i f.eks. Prag, med en tandlæge behandling. Beslutter man sig i stedet for at gå til en dansk tandlæge, kan man med fordel kigge på hjemmesiden sundhed.dk, hvor alle tandlægernes priser står opført. Så kan man sammenligne, og finde en i nærheden der hvor man bor, som har rimelige priser. Der kan være mange penge at spare på at undersøge forskellige tandlægers priser.

Skal det være endnu billigere kan man gå til tandlægeskolen og få lavet sine tænder. Her er det studerende, der laver arbejdet, men de bliver altid overvåget af en tandlæge. Det betyder, at du kan få meget nedsatte priser, men der er ingen garanti for, at arbejdet har samme kvalitet som ellers. Husk på, at akutte tand problemer kan laves gratis hos tandlæge vagten, der ligger på Østerbro og i Hillerød. Her er der dygtige tandlæger, der klarer alle slags tand opgaver. Du skal dog være opmærksom på, at vagten kun holder åbent nogle få timer hver dag og i weekenden. Derfor skal man kun bruge den, hvis man har noget der ikke kan vente. Med lidt omtanke og planlægning, kan man spare mange penge på sin næste tandlægeregning.