Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i en stor del år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar dage. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer om. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang vedrørende måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få bygget eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de talløs potentieller, der findes anderledes længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert ganske ufarligt og faktisk utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og percipere dét pæne resultat. nogen brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét talrig områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv falde af, dersom virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man drømmer at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen gratis fleste steder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, når man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må du overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt ikke det er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man slet ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo naturligt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. dersom du en aften burde til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du burde bare huske at fjerne den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, talrig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue pænt og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. få mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

talrig børn piger og piger går op i deres udseende, et smukt ydre er muligvis dét ideelle visitkort, omend vedrørende man er helt sikkert i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. i massevis ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan betale sig, årsagen for disse sind er mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige beløb, men ifald man skal fikse dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de fleste forskellige maske ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i grunden op. talløs piger vælger hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på sminke fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tidsramme og her er muligvis dét virkelig ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man meget, man får mere periode til sig selv og sine pligt. I utallig år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af om man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.