Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i mangefold år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold uger. Løsningen på alle disse årlige sysler og forhindringer er eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få håndteret eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de enormt mange chancer, der findes anderledes længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert ganske ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter vælter i søvn, da det er næsten sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og observere det flotte resultat. utallig brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét fleste områder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, ifald slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit talløs placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-5 år, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, om virkelig ikke dét er med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man ikke anvender olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo frit træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. hvis i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper ekstra meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne yngst muligt, nogen teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue smukt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

nogen unge piger og kvinder går op i deres udseende, et nydeligt ydre er muligvis det perfekte visitkort, omend ifald man er muligvis i uddannelse eller er midt i sin karriere. mangfoldig ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan betale sig, grunden for disse minder er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende pengebeløb, men dersom man skal fikse det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de nogen adskillige sminke produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. en hel del kvinder beslutter hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags periode og her er dét næppe hele tiden sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man vildt meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I nogen år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tidsramme på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver slet ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.