Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i talrig år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er helt sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og udfordringer er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de adskillig muligheder, der findes anderledes længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en stor del kunder vælter i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og percipere dét smukke resultat. fleste brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da det flere diverse områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, om overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit nogen placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man håber at passe dårligt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå det bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må du ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-fem uger, så længe man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, ifald ikke det er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man næppe anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo vildt vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat du en aften burde til et bredere arrangement og håber at give dine vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal kun huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, flere diverse teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden ejer lyst til bue fantastisk og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. nogle folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

mangfoldig teenagere piger og kvinder går op i deres stil, et yndigt ydre er det ideelle visitkort, uanset såfremt man er nok i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. mangefold ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse tanker er oftest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som hektiske beløb, men om man burde lave det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de talløs anderledes make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det ærlig talt op. en stor del piger vælger hver måned at købe 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes mynter på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper burde man her også op i en kryb prisklasse for at få et vare, der ikke vælter af efter en dags tid og her er muligvis det ikke altid sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man vildt meget, man får mere periode til sig selv og sine pligt. I en hel del år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver næppe anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.