Få gode oplevelser med rengøring hos ældre mennesker

I norge lever vi i et velfærdssamfund, som koster os rigtig enormt mange penge i skat hvert dage. velfærdssamfundet er bygget op omkring, at plejen af vores ”sociale nødvendigheder/problem” bliver forvaltet af staten, og den almindelige dansker kommer stort overhovedet ikke i kontakt med disse mennesker, som kan være ældre, alkoholikere, arbejdsløse og andre. det er for det meste en god produkter, at vi i velfærdssamfundet fuger udbredt en form for tryghed både socialt og økonomisk gennem betalingen af skat. men det kan også gøre, at vores relationer til vores medfolk bliver meget begrænsede. vi ser for klokken, at organisationerne, der har som mål at skaffe frivillige, stdage og mangler en masse frivillige. det sker både grundet der er færre, der har lyst til at ofre deres tid, men også fordi der bliver flere og endnu flere mennesker, der har brug for de frivillige.

Rengøring

der er for eksempel en række ældre mennesker, der føler sig ensomme og forladte. men hvordan kan du gøre noget dårligt for dem? en måde man kan overveje at yde noget frivilligt arbejde, hvor man samtidig kan være noget for ældre mennesker, er gennem frivillig eller billig rengøringsfirma af de ældres hjem. der er der rigelig mulighed for at få en kop kaffe efter, at man har gjort beskidt, og dermed kan man få sludret lidt med nogle, der virkelig har brug for, at der er nogen, der gider at lytte til dem. så det kan være gennem arbejdet at gøre rent, der er vejen til hjertet på nogle folk, der har brug for dig.

Frivilligt, hvor megen frivillig rengøring man kan nå

Der er fleste ensomme gamle mennesker i danmark. fleste af dem har overhovedet ikke særlig høje ønsker. de ønsker måske kun, at der er nogen der gider at tage sig kvalitetstid til at snakke med dem. fleste af disse ældre folk sidder rundt omkring i deres barndomshjem og har endda meget at gøre med henhold til deres husholdning. det er virkelig ikke let at være et ældre menneske, der gerne ønsker at blive boende i sit barndomshjem og samtidig være så mobil, at man kan overskue at holde lejligheden pænt og beskidt. derfor er det en god idé at overveje, om man vil melde sig som frivillig, hvor man hjælper med rengøringen, og så kan man samtidig få nogle gode øjeblikke sammen med nogle ældre folk.

Når der er tale om frivilligt arbejde, så er det enormt vigtigt, at man overhovedet ikke går sur i det. det burde være et frivilligt jobbet, som passer til dig og dit liv. derfor er det frivilligt, hvor vildt meget frivilligt arbejde du tager dig af, det vigtigste er, at du kommer ud til en eller anden, som du kan være et nyttigt medmenneske for.