Få gode oplevelser med rengøring hos ældre mennesker

I danmark lever vi i et velfærdssamfund, som koster os rigtig mange penge i skat hvert år. velfærdssamfundet er bygget op omkring, at plejen af vores ”sociale nødvendigheder/problem” bliver forvaltet af staten, og den almindelige dansker kommer stort slet ikke i kontakt med disse folk, som kan være ældre, alkoholikere, arbejdsløse og andre. det er for det meste en god produkter, at vi i velfærdssamfundet ftimer udbredt en facon for tryghed både socialt og økonomisk gennem betalingen af skat. men det kan også gøre, at vores relationer til vores medmennesker bliver vildt meget begrænsede. vi ser for klokken, at organisationerne, der har som mål at skaffe frivillige, står og mangler en masse frivillige. det sker både på grund af der er færre, der har lyst til at ofre deres tid, men også på grund af der bliver endnu flere og endnu flere mennesker, der har brug for de frivillige.

Rengøring

der er for eksempel en række ældre folk, der føler sig ensomme og forladte. men hvordan kan du gøre noget nyttigt for dem? en facon man kan overveje at yde noget frivilligt jobbet, hvor man samtidig kan være noget for ældre folk, er gennem frivillig eller billig rengøringsfirma af de ældres barndomshjem. der er der rigelig mulighed for at få en kop kaffe efter, at man har gjort beskidt, og dermed kan man få sludret lidt med nogle, der virkelig har brug for, at der er nogen, der gider at lytte til dem. så det kan være gennem arbejdet at gøre beskidt, der er vejen til hjertet på nogle folk, der har brug for dig.

Frivilligt, hvor megen frivillig rengøring man kan nå

Der er mange ensomme gamle mennesker i danmark. enormt mange af dem har overhovedet ikke særlig høje ønsker. de ønsker måske kun, at der er nogen der gider at tage sig tid til at snakke med dem. fleste af disse ældre folk sidder rundt omkring i deres barndomshjem og har endda vildt meget at gøre med henhold til deres husholdning. det er virkelig ikke let at være et ældre menneske, der gerne ønsker at blive boende i sit barndomshjem og samtidig være så mobil, at man kan overskue at holde huset pænt og rent. derfor er det en god idé at overveje, om man vil melde sig som frivillig, hvor man hjælper med rengøringen, og så kan man samtidig få nogle gode øjeblikke sammen med nogle ældre mennesker.

Når der er råbe om frivilligt jobbet, så er det enormt vigtigt, at man slet ikke går sur i det. det burde være et frivilligt arbejde, som passer til dig og dit liv. derfor er det frivilligt, hvor så meget frivilligt jobbet du tager dig af, det vigtigste er, at du kommer ud til en eller anden, som du kan være et skidt medmenneske for.