Gør brug af en styring af din varmepumpe og spar penge

Du har måske allerede tænkt over hvordan du kunne spare penge på din elregning i første omgang. Dengang var løsningen at installere en varmepumpe, da den både er billigere og mere effektiv i drift.

Du er ikke den eneste som har tænkt det ovenstående. Faktisk har omkring 20000 danske boliger nemlig fået installeret varmepumper, og dette tal vil stige hvis vi også begynder at tælle sommerhuse og lignende med.

Når en ting bliver populær – om det er en varmepumpe eller hvad det er – betyder det også at der begynder at blive udviklet mere teknologi der kan gøre denne ting bedre – i vores tilfælde, styring af varmepumpen.

Styr din varmepumpe med app

Der er kommet en app, som du kan installere til din varmepumpe, hvorefter at du vil kunne tænde og slukke den, når det passer dig. Glemmer du derfor at slukke den inden du tager på arbejde, kan du snildt slå det fra med nogle kliks på dine mobiler.

Denne smarte app gør at du vil kunne få en endnu billigere strømning, da du jo, som nævnt, kun er tændt når du har brug for det. Derudover slipper du også for at skulle rejse dig op for at tænde den og i stedet blot klikke på en tast.

Hvis du bruger nogle af de mest veludviklede apps til dine varmepumper, kan du få en alarm til at ringe, hvis du er bange for at få frostskader. Det vil sige, at der er en indbygget strøm og temperatur alarm.

Kender du nogle personer som går meget op i at vi skal passe på vores miljø, kan du også prale her, da du ved at bruge ovenstående trick, også sparer på miljøets overbelastning, da mindre opvarmning kræver mindre strøm.
Det er i sandhed klimavenlig.