Hvad dækker LOS Samarbejdspartnere over?

LOS står for landsforeningen for opholdssteder. Dette betyder i sin enkelhed, at det er en forening der hjælper unge og ældre mennesker, som på en ene eller den anden måde er udsat. De har en lang række samarbejdspartnere over hele Danmark, dette kunne bl.a. være skoler, hvor de giver forskellige former for rådgivning til unge som har brug for det. Du kan blandt andet få personlig rådgivning af enten en af de ansatte hos LOS eller en af deres samarbejdspartnere. Disse kunne f.eks. vejlede dig omkring social- og undervisningsområdet, hvis det er dette du har brug for. Det kunne ellers også være du havde nogle ansættelsesforhold som du ikke var tilfreds med, og her kan LOS samarbejdspartnere hjælpe dig.

Hvordan kan jeg blive medlem af LOS Samarbejdspartnere?

Du kan få glæde af LOS og deres samarbejdspartneres fordele ved blot at tilmelde dig på deres hjemmeside. Her kan du finde mange forskellige informationer omkring hvad LOS og deres samarbejdspartnere tilbyder, og du kan derudover også finde de forskellige kontigentsatser og ansøge om medlemskab. På hjemmesiden vil det derfor være muligt at kunne finde den nødvendige viden, for at ansøge om medlemskab hos LOS samarbejdsparternere.

Hvad tilbyder LOS samarbejdspartnere?

LOS samarbejdspartnere tilbyder en lang række forskellige muligheder og aktiviteter til din dag, som kan hjælpe med at styrke dig selv på den ene eller den anden måde. De holder blandt andet konferencer rundt omkring i landet. Her kan du få svar på blandt andet hvilke ændringer der er på området, eller blive opdateret på faglige spørgsmål. De holder derudover også en række forskellige kurser, hvor du kan blive mere kvalificeret på studiet. LOS samarbejdspartnere tilbyder derfor blandt andet Personalejura og medicinhåndtering.
Hvis du er medlem af LOS samarbejdspartnere også få nyhedsbreve, som holder dig opdateret løbende. Du kan også få medlemsbladet der har fokus på faglighed.