Hvad er Mikro Pigmentering?

Mikro pigmentering er groft sagt en form for tatovering, hvor man overføre mineralske pigmenter i det øverste lag af huden. Typisk bruger man pigmenteringen til at lave permanent makeup eller ændre og dække skønhedsfejl.

Mikro pigmentering er for alle

De mineralske pigmenter holder typisk i 2-5 år afhængigt af individets hudtype og tilstand. Ligesom tatovører er udannet til at lave tatoveringer er folkene bag de specielle maskiner, som overføre pigmenterne også udannet og sikre at man får det bedste resultat uden fejl.
Mikro pigmentering
Derfor skal man altså ikke være bange for at få en tatovering med de mineralske pigmenter grundet at man er bange for at de laver fejl. Mikro pigmentering er både for mænd og kvinder som ønsker at få rette nogle skønhedsfejl eller fx få dækket forskellige ar. Dette kan også være et godt alternativ for kvinder, som har allergier over for fx makeup eller fx mangler hårvækst i øjenbrynene.

Mange får også lavet mikro pigmentering selv om de ikke har allergier eller andre synlige skønhedsfejl, da de fx er trætte af at skulle lægge eyeliner på og den hele tiden tvære ud. Med mikro pigmentering tvære den valgt makeup som man vælger at få tatoveret ikke ud. Derud over er der også mange som vælger at ruge det til at få mere farve i læberne eller få sit ansigt genopfrisket efter de har været i kemo behandling.

Hvis man ikke ved hvad mikro pigmentering er kan man måske kigge underligt og undre sig over denne title, eller måske har man kort hørt emnet vende op, men har aldrig helt forstået, hvad det egentligt helt præcis går ud på. Mikro pigmentering er kort fortalt en måde at overføre mineralske pigmenter i det øverste lag af huden og andvendes ofte som permenet makeup eller redigering af skønhedsfejl. Der er mange mennesker der godt kan lide at gå uden makeup, men der er også mange der rigtig godt kan lide at gå med.