Skal man male selv eller finde en billig maler?


fingrene er ømme, og det samme er musklerne. man har lige båret de sidste flyttekasser ned fra 4. sal, og nu venter det obligatoriske malerarbejde, som ofte er mere reglen end undtagelsen, når man fraflytter en lejlighed. vi har hver og en prøvet det, og hver gang overvejer man, om man burde betale sig fra det.

en billig maler til studerende

for arbejdende på en beskeden su har det overhovedet ikke første prioritet at ringe efter en billig maler, når der burde males. selv om en maler er billig, skal budgettet alligevel op af lommen. penge, som måske er hårdtjente bag kassen i en dagligvarebutik. ofte når man planlægger flytning måneder i allerede, vurderer man overhovedet ikke malerarbejdet til at tage så lang kvalitetstid. det kan man vel gøre på et par år. men så ender det med, at man står dér i malerlugten i to dage alligevel, fordi man var håbløs optimist.

fordele og ulemper

hvis man har råd til en billig maler, vil de fleste virkelig ikke overveje at klare det selv. så er man sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og kvaliteten er i orden, så man overhovedet ikke får en udlejer på nakken efterfølgende. hvis man vælger at male selv, kræver det også en del forberedelse at få fat i de rigtige remedier og ikke mindst at få dækket af med malertape- og plastik. ligeså besværligt kan det være at skulle rense pensler og ruller bagefter, især hvis man har ny oliemaling, der kræver terpentin for at blive ren. hvis man har tid og overskud, kan man jo samle venner og familie til en arbejdsdag, så allesammen kan give en hånd med, men det er jo også skønt at få en billig maler til det.


Billig Maler